“Ik ben een trainer die door middel van kennis en ervaring op het gebied van training, voeding en mentale ondersteuning iemand kan begeleiden naar het doel dat hij of zij voor ogen heeft.”

MARISPORTS Personal Training & LifeStyle is opgericht door Rick Mari en zag het levenslicht in 2008. Op jonge leeftijd maakte Rick kennis met sport. Zijn vader was hierin de drijvende kracht. Na het afronden van het voortgezet onderwijs koos Rick voor een opleiding waarin sport en bewegen centraal stonden. Na het afronden van desbetreffende opleidingen (CIOS Goes & Academie Lichamelijke Opvoeding) was Rick bevoegd om fitnessgerelateerde activiteiten te mogen doceren.

Vanaf de start van MARISPORTS werden de Personal Trainingen gedoceerd vanuit de woning van Rick, de publieke buitenruimte én bij MARISPORTS’ clientèle aan huis. Vanwege de groei van MARISPORTS besloot Rick om in 2009 een ruimte te huren in een sportschool in Rotterdam-Oost om vervolgens in januari 2012 een Personal Trainingsstudio te huren in Capelle aan den IJssel. Vanwege Rick zijn ambities door te groeien werd gezocht naar een centralere locatie in Rotterdam. Deze locatie werd eind 2013 gevonden in Rotterdam-Centrum en na een aantal verbouwingsweken werd 1 januari 2014 gestart met het aanbieden van Personal Training aan de Hoornbrekersstraat 8b te Rotterdam.

Vanwege plannen van een projectontwikkelaar en eigenaar van de door MARISPORTS gehuurde ruimte om een woontoren – The CoolTower – te bouwen, werd in 2016 gezocht naar een andere trainingslocatie. Na een drietal locaties te hebben gehuurd én de inherente “afhankelijkheid van derden” besloot Rick – mede door de groei én ambities van MARISPORTS – dat het tijd was om een eigen trainingslocatie te kopen. Na een lange zoektocht werd gestuit op de in aanbouw zijnde woontoren Boston, gelegen op de hippe Wilhelminapier te Rotterdam.

Op 9 maart 2017 kwam een droom uit en is de koopovereenkomst ondertekend van een casco commerciële ruimte – in de plint van woontoren Boston – gelegen aan Otto Reuchlinweg 964 te Rotterdam (Wilhelminapier). Op vrijdag 13 oktober 2017 is de notariële akte gepasseerd waarna na een kleine 5 maanden verbouwen op 1 maart 2018 Personal Training Club powered by MARISPORTS haar deuren heeft geopend.

Rick Mari

Het Team

MARISPORTS Personal Training & LifeStyle bestaat uit een team van gekwalificeerde Personal Trainers en is er voor iedereen die behoefte heeft om op professionele wijze te werken aan het realiseren van een gezonde én sportieve levensstijl en/of het verbeteren van een sportprestatie. Een Healthy LifeStyle staat bij ons centraal. Er is geen twijfel over mogelijk dat een betere lichamelijke en mentale conditie wonderen doen voor je gezondheid én zelfvertrouwen.

Onze Personal Trainers zijn minimaal HBO opgeleid en hebben ervaring in trainingsbegeleiding. Onze Personal Trainers zijn flexibel in het bepalen van trainingsmomenten. Je kunt dus trainen wanneer jou dat het beste uitkomt!

Onze visie

MARISPORTS Personal Training & LifeStyle is er voor iedereen die zich bewust is van het belang van sport en gericht bewegen (en ook voor diegenen die zich daar nog niet van bewust zijn). Wij werken middels trainingsdoelstellingen. Aan de hand van jouw trainingsdoelstelling wordt bepaald welke trainingsbelasting het lichaam nodig heeft. Gedurende het trainingsproces word je bewust van je lichamelijke én geestelijke welzijn. Je wordt uitgedaagd en je grenzen worden verlegd. Kortom; onze trainingen zijn een goede manier om jouw doelstelling(en) te realiseren én onze uitdagende trainingsvariaties zullen jouw motivatie zullen prikkelen, want… als je weerstand overwint, schep je de kracht om steeds hoger te reiken“.