PERSONAL TRAINING

Jouw doelstelling, ons maatwerk!

Onze Personal Trainers zijn deskundig op het gebied van verantwoord bewegen en kunnen een persoonlijk plan opstellen waarbij een gezonde levensstijl centraal staat. Door persoonlijke begeleiding én aandacht kun je jouw (trainings)doelstelling(en) op een verantwoorde manier realiseren.

Werkwijze
Onze vrijblijvende intakeprocedure is ontwikkeld om advies te kunnen geven over de indeling en structuur van het begeleidingstraject. Gedurende dit gesprek kun je jouw wensen en verwachtingen aangeven. Daaruit volgend bespreken wij jouw doelstelling(en) en in welke termijn je denkt deze doelstellingen te realiseren. Aan de hand van deze persoonlijke informatie wordt gekeken naar jouw fysieke en mentale uitdagingen. Het lichaam wordt handmatig opgemeten en de gegevens worden opgeslagen in jouw persoonlijke dossier. De trainingsmomenten worden dusdanig gekozen dat zij eenvoudig in jouw Lifestyle zijn te integreren.

Voedingsbegeleiding
De relatie tussen sport en voeding is belangrijk. Voeding is de brandstof van het lichaam. Hoe beter de brandstof, hoe beter het lichaam functioneert. Wij stemmen je brandstof af op jouw persoonlijke voedingsvoorkeur.

Meten is Weten
Aan de hand van jouw persoonlijke doelstelling(en) ga je systematisch aan de slag met jouw Personal Trainer. Gedurende het trainingsproces ondergaat het lichaam verscheidene belastbaarheidstesten. Onze professionele aanpak zorgt ervoor dat jouw doelstelling(en) stapsgewijs gerealiseerd worden.