BOOTCAMP

Uitdagende outdoor trainingen in groepsverband waarbij gebruik wordt gemaakt van de elementen van de openbare infrastructuur.

Onze Bootcamp Trainingen zijn uitdagende trainingen in groepsverband. Er wordt gebruikgemaakt van de elementen van de natuur en van de openbare infrastructuur in Rotterdam. Denk aan rennen op heuvels, opdrukken met behulp van bankjes en trainingsoefeningen in het gras. We gaan back to basics en leggen het accent op verantwoord bewegen. We voeren bewegingsvaardigheden uit die je kunt vertalen naar bewegingspatronen uit het dagelijks leven. Ga jij de uitdaging met ons aan?

Gekwalificeerde Trainers
Onze trainers zijn gekwalificeerd én in staat om in groepsverband uitdagende verantwoorde trainingsvormen aan te bieden. Ben je een beginnende of gevorderde sporter? Er wordt rekening gehouden met jouw fysieke gesteldheid zodat jij verantwoord kunt trainen op jouw uitgangsniveau!

Werkwijze
Jouw eerste Bootcamp training is gratis en vrijblijvend! Gedurende de training kun je jouw wensen aangeven. Aan de hand van deze persoonlijke informatie wordt gekeken naar jouw fysieke en mentale uitdagingen.

 

  • Let’s BOOTCAMP!
  • Zaterdags van 10.30 – +/- 12.00 uur
  • Locatie Kralingsebos: Langepad 30 Rotterdam
  • Eerste Bootcamp Training is gratis én vrijblijvend
  • Bootcamp Card: € 85,00 (10 keer Bootcamp)