MARISPORTS

Resultaat van Shayenne


"Mijn levenskwaliteit is vooruitgegaan en dat is het belangrijkst!"
In mijn tienerjaren had ik een gezond lichaamsgewicht. Tijdens én na mijn twee zwangerschappen – die beiden gelukkig goed zijn volbracht – vlogen de kilo’s eraan. Ik bleef mezelf voorhouden dat dit kwam door mijn zwangerschappen. Ik heb meerdere keren geprobeerd om het sporten op te pakken. Ik kreeg steun genoeg van mijn sportieve vader én sportieve broer.

Door mijn overgewicht kreeg ik tijdens het sporten last van mijn gewrichten. Deze pijn zorgde ervoor dat ik niet verder kon én wilde sporten. Daarnaast was mijn energielevel erg laag, mede door mijn lage bloeddruk. Mijn lichaam stribbelde als het ware tegen. Ik voelde dat ik in een vicieuze cirkel terecht kwam. Lange tijd ben ik in deze cirkel blijven zweven.

Transformatie Shayenne met MARISPORTS

Resultaat Shayenne

Hoe is Shayenne gestart met MARISPORTS?

Mijn broer Rick is de oprichter van MARISPORTS en bleef me confronteren met mijn levensstijl. Rick bood aan me te willen helpen. In het begin vond ik het moeilijk om zijn wijze raad op te volgen, want tja…het is toch mijn broer én onze gezagsverhoudingen zijn gelijk aan elkaar. Ik werd geacht te doen wat Rick me voorschreef. Gaandeweg werden de resultaten zichtbaar en mede door mijn succeservaringen – die er dit keer wél waren – werd mijn motivatie vergroot.

Ik ben inmiddels 58 kilo kwijt en voel me letterlijk een stuk lekkerder in mijn vel. De fysieke transformatie is leuk, maar mijn levenskwaliteit is vooruitgegaan en dat is het belangrijkst.

Liefs,

Shayenne.

Ook jij kan resultaat behalen!

Plan een vrijblijvend intakegesprek én ervaar onze trainingen. Ook voor jou is resultaat mogelijk!