MARISPORTS

Resultaat van Mabel


"Ik wist niet dat mijn lichaam tot zoveel dingen in staat was. Rick zijn motiverende woorden waren een enorme steun voor mij."
Tijdens de zomer van 2016 kwam ik met mijn gewicht op een hoogtepunt wat ik nooit eerder had bereikt. Hoewel ik niet op de weegschaal durfde te stappen, merkte ik het aan mijn conditie, aan mijn kleding en aan lief bedoelde, maar toch zeer zorgelijke opmerkingen van mensen uit mijn omgeving. Het keerpunt kwam toen ik steeds meer last van mijn knieën kreeg, omdat ik te zwaar was. Pijnlijke en krakende knieën waren aan de orde van de dag. Op dat moment besefte ik dat er een drastische verandering moest komen én dat ik het niet alleen kon.

Transformatie Mabel met MARISPORTS

Resultaat van Mabel

Hoe is Mabel gestart met MARISPORTS?

Ik kwam MARISPORTS op het internet tegen. De informatie op de website en de recensies die erop stonden gaven mij een goed gevoel. Dit gevoel werd bevestigd tijdens het intakegesprek met Rick. Rick stelde directe vragen en sprak duidelijke verwachtingen uit die een confronterende werking op mij hadden. Dit was ook hard nodig. Met mijn 1.53 m. en 74.4 kg. was ik véél te zwaar. Op de een of andere manier kreeg ik hoop en weer vertrouwen in mezelf. Er was geen weg meer terug en ik wilde niet meer de oude zijn.

Ik besloot alles letterlijk te doen wat Rick zei dat ik moest doen. Ik volgde het voedingsprogramma op de voet en trainde 3 keer per week. Trainen bij MARISPORTS was nooit saai. Trainen werd leuk! Ik had er altijd zin in en keek na iedere training weer uit naar de volgende. Ieder onderdeel was uitdagend en bracht me net een stapje dichterbij mijn doel. Hoewel er onderdelen waren die ik als onmogelijk achtte, sprak Rick met alle vertrouwen dat ik het wel zou kunnen. Ik wist niet dat mijn lichaam tot zoveel dingen in staat was. Zijn motiverende woorden waren een enorme steun voor mij.

De eerste weken waren ontzettend zwaar. De verleiding om meer te eten of te gaan snoepen was groot. Op zulke wanhopige momenten appte ik Rick, hij stelde me gerust en motiveerde mij om vol te houden. Het resultaat zou het waard zijn. En inderdaad, de kilo’s vlogen eraf en dit gaf me een enorme drive om door te gaan. Mijn conditie verbeterde en ik voelde me weer lekker in m’n vel. Aankleden werd voor mij een feest omdat ik elke keer weer merkte dat bepaalde kledingstukken te groot werden. Alles was de moeite waard!

Het behaalde resultaat is onvoorstelbaar. In 8 maanden verloor ik ruim 16 kg. Nu ik zover ben gekomen, kijk ik met voldoening naar de afgelopen maanden. De trainingen blijven leuk en vol uitdagingen. De gezellige en gemotiveerde mensen bij MARISPORTS zorgen ervoor dat iedere training weer een toptraining is geweest!

Liefs,

Mabel.

Ook jij kan resultaat behalen!

Plan een vrijblijvend intakegesprek én ervaar onze trainingen. Ook voor jou is resultaat mogelijk!