MARISPORTS

Resultaat van Karin


"Rick is een zeer bekwame coach die zijn werk zeer serieus neemt, maar ook dingen met humor benadert."
Het afgelopen jaar is zeer zwaar geweest voor mij; helaas ben ik voor de tweede keer in een burn-out terecht gekomen. Ook kamp ik met een chronische depressie. Deze combinatie maakt, dat er periodes zijn dat ik eigenlijk in bed wil blijven liggen. Dankzij Rick ben ik ook in de afgelopen periode blijven sporten. Een van de eigenschappen waar ik aan moet werken is mijn perfectionisme. En je begrijpt; als je niet lekker in je vel zit, gaat de training minder goed dan je zou willen. Dat vind ik als perfectionist ontzettend moeilijk, want alles moest perfect. En dat is zo mooi aan Rick; ook daar heeft hij oog voor. Hij motiveert je om toch te komen, en zegt dat het al geweldig is als je er bent, en kijkt wat je op dat moment aankan. Sporten is niet alleen puur sporten; het is een onderdeel van je leven, en het leert je belangrijke levenslessen zoals deze; het leven is niet perfect en dat hoeft ook niet. Het leven gaat met vallen en opstaan. En dat maakt het leven, inclusief deze transformatie zo mooi. Deze ervaring had ik voor geen goud willen missen. En… the yourney continues!!

Transformatie Karin met MARISPORTS

resultaat-karin

Hoe is Karin gestart met MARISPORTS?

Drie jaar terug startte ik voor de tweede keer met bootcamp bij Rick. Dit keer was ik vastberaden om door te zetten. Niet onder de makkelijkste omstandigheden; ik was herstellende van mijn eerste burn-out, en had een behoorlijk overgewicht. De eerste paar keren was echt enorm afzien; ik kwam mijzelf zo ontzettend tegen! Een ontzettende slechte conditie, en ook nog eens te zwaar. Maar ik ben niet gestopt; Rick in de eerste plaats, maar ook de deelnemers hebben mij altijd gemotiveerd om door te gaan, en ik voelde mij direct veilig in deze groep. Dat is echt de belangrijkste voorwaarde om ergens te sporten; je veilig voelen! Die veiligheid wordt zeer nauwkeurig door Rick gewaarborgd. Rick is een zeer bekwame coach die zijn werk zeer serieus neemt, maar ook dingen met humor benadert.

Na ongeveer een jaar bootcamp, ben ik daarnaast ook gestart met Small Group Training bij Rick. Hierdoor werd ik steeds sterker en viel ik nog meer af, totdat ik een paar maanden stil stond qua gewicht. Er moest nog iets aangepakt worden; mijn eetpatroon. Er wordt vaak gedacht dat wanneer je sport, dat dit voldoende is om af te vallen. Niets is minder waar; je moet je eetpatroon blijvend veranderen. Hierbij ben ik ook enorm geholpen. Rick heeft een no-nonsens mentaliteit; en geloof mij die had ik nodig op dit gebied! Ik had een slecht eetpatroon en wilde dit niet onder ogen zien, en verzon allerlei smoesjes. Rick trapt daar niet in, en komt direct tot de kern. Toen ik merkte dat het geen zin meer had om smoesjes te verzinnen, heb ik mijn eetpatroon blijvend omgegooid. Dit heeft erin geresulteerd dat ik weer begon af te vallen, en ook in shape kwam! Ik ben nu 44 jaar, en nog nooit zo fit en in shape geweest! Leeftijd is absoluut geen excuus!

Waar wacht je nog op? Neem direct contact op! Tot snel!

Liefs, Karin

Ook jij kan resultaat behalen!

Plan een vrijblijvend intakegesprek én ervaar onze trainingen. Ook voor jou is resultaat mogelijk!