MARISPORTS

Resultaat van Jacqueline


“Onder begeleiding van Rick ben ik in een jaar meer dan 50 kg. afgevallen!"
Voordat ik dit traject begon heb ik een fotoshoot laten maken. Ik wilde afscheid nemen van mijn ´oude ik´ en dat deel van mijn leven ook een plaats geven. Als ik mezelf zie op deze foto´s, dan word ik er eigenlijk verdrietig van om mezelf zo te zien. Jeetje wat heb ik het ver laten komen en aan de andere kant weet ik gelukkig nu ook dat het allemaal anders kan.

Transformatie Jacqueline met MARISPORTS

Resultaat Jacqueline

Hoe is Jacqueline gestart met MARISPORTS?

Ik kwam van ver en ik had geen controle meer over mijn lichaam. Elke vorm van bewegen was te zwaar geworden. Het uitlaten van mijn hond vond ik nog maar moeizaam om op te brengen. Trappenlopen of een klein stukje naar mijn werk fietsen.
Ik zat steeds minder lekker in min vel. Ik vond uitgaan niet meer leuk. Kleding kopen was niet meer leuk. Ik was allang blij als ik ergens in paste. Gewoon naar een pretpark gaan bijvoorbeeld, dit gaf angst dat ik niet in een attractie zou passen. Of uit eten gaan met vrienden en vriendinnen.
Ik werd steeds onzekerder en nu pas durf ik eigenlijk toe te geven dat ik niet helemaal happy was in die periode. Mijn focus ging steeds meer op andere mensen liggen. Zoals andere mensen helpen zodat ik niet met mezelf bezig hoefde te zijn. Uiteindelijk zag ik geen uitweg meer en wist ik echt niet waar ik moest beginnen en op dat moment heb ik me aangemeld bij MARISPORTS en gevraagd om hulp. Het belangrijkste is dat ik me niet meer opgesloten voel in mijn lichaam, mezelf durf te zijn en mezelf durf te laten zien aan andere mensen. En daarnaast kan ik ook zeggen dat ik me heel erg happy voel op dit moment.
Door het sporten voel ik me zelfverzekerder en ben ik veel krachtiger geworden. Dat is wat ik andere mensen ook gun. Laatst was ik in een pretpark, in een achtbaan en besefte ik me dat ik vroeger altijd bang was dat ik er niet in zou passen, dat ik geweigerd zou worden en dat ik de vernedering zou voelen. Dit keer was het anders en paste ik er gewoon in. Toch gun ik het andere mensen ook, dat mensen gaan sporten, omdat sporten je helpt. Sporten helpt je met afvallen, maar niet dat alleen je gaat je ook zeker lekkerder in je vel voelen en dat ik volgens mij het aller belangrijkste!

Liefs,

Jacqueline.

Ook jij kan resultaat behalen!

Plan een vrijblijvend intakegesprek én ervaar onze trainingen. Ook voor jou is resultaat mogelijk!