MARISPORTS

Resultaat van Hilma


"Ik wilde fitter worden en stoppen met roken. Het is gelukt!"
Ik heb de stap genomen om aan mijn lichaam te werken. Ik vond het best spannend, maar ben blij dat ik heb doorgezet. Ik ben trots op mezelf!

Transformatie Hilma met MARISPORTS

Resultaat Hilma

Hoe is Hilma gestart met MARISPORTS?

Begin 2012 ging de knop om en heb ik mij aangemeld bij MARISPORTS. Rick en ik hadden direct een klik en zijn aanpak werkte heel goed voor mij. Van voorzichtig aan beginnen was geen sprake, Rick zette me gelijk aan het werk en dat was behoorlijk pittig voor een niet-sporter zoals ik. Op 5 februari 2012 stopte ik met roken en de resultaten werden zichtbaar en voelbaar. Van een niet-sporter werd ik al langzaam aan een sporter.

Rick stimuleerde me om naast onze Personal Trainingssessies deel te nemen aan de Bootcamp Training, iets waar ik best wel huiverig voor was. “Het klinkt zo heftig bootcamp!” In het begin was het ook heftig, maar inmiddels vind ik het de leukste zaterdagochtend besteding die er is. Heerlijk in de buitenlucht sporten.

Wat ik heel erg waardeer aan trainen met Rick is om elke training verrast te worden met weer andere oefeningen die hij bedacht heeft.

Zijn creativiteit kent geen grenzen en dat maakt voor mij dat trainen met Rick in the Personal Playground a lot of FUN is.

Liefs,

Hilma.

Ook jij kan resultaat behalen!

Plan een vrijblijvend intakegesprek én ervaar onze trainingen. Ook voor jou is resultaat mogelijk!