MARISPORTS

Resultaat van Fahd


"De liefde voor de mens zit in Rick"
Ik staar voor me uit en kijk naar het schilderij van Paolo Tutti. Opeens bedenk ik me dat eigenlijk alles in het leven begint met het woord liefde. Rick zijn liefde voor training is eigenlijk niet in woorden te beschrijven.
De liefde die hij voor zijn medemens heeft is ook niet in woorden te beschrijven.
Zijn manier van praten, handelen, lachen, je op de juiste moment motiveren is een geschenk die je niet kan weigeren op wat voor manier dan ook. Rick is in mijn ogen DE aangewezen persoon die je op verschillende vlakken kunt helpen.
Wil je afvallen, aankomen, spiermassa kweken, beginnen met krachttraining, je conditie op peil houden, explosiever worden of gewoon lekker in je vel zitten. Het kan allemaal en Rick haalt het uiterste in je naar boven. Hij staat je met een big smile op je te wachten. Zijn motivatie is opbouwend, nooit zal hij je het gevoel geven dat je iets niet kunt of kan bereiken. Hij motiveert je op de manier waarop hij denkt dat jij er persoonlijk sterker van wordt.

Transformatie Fahd met MARISPORTS

Resultaat Fahd

Hoe is Fahd gestart met MARISPORTS?

Mijn transformatie heeft mij op verschillende manieren mentaal en fysiek sterker gemaakt.
Ik voel me een stuk gelukkiger. Ik denk anders, eet anders, loop anders, leef anders maar het allerbelangrijkste is dat ik me gezond voel. Mijn mindset had ik nooit kunnen realiseren zonder de hulp en motivatie van mijn Personal Trainer.

Rick haalt sinds 2012 het uiterste uit mij. Daar ben ik MARISPORTS ontzettend dankbaar voor!
Zo dankbaar dat ik het niet in woorden kan beschrijven. Ik heb me best gedaan maar zelfs de woorden die ik hier boven heb staan komen niet eens in de buurt hoe DANKBAAR ik Rick ben!

Ik zou zeggen ervaar het zelf!

Liefde,

Fahd Larhzaoui.

Ook jij kan resultaat behalen!

Plan een vrijblijvend intakegesprek én ervaar onze trainingen. Ook voor jou is resultaat mogelijk!