MARISPORTS

Resultaat van Darly


"Hoe doen mensen dit toch?! was mijn gedachte..."
Ik wilde het sporten een nieuwe kans geven. Na 3 sportscholen te hebben ‘gesponsord’ door steeds een contract aan te gaan voor een jaar om alleen de eerste 3 maanden fanatiek te sporten en het daarna links te laten liggen. Ik miste de nodige discipline om dit door te kunnen zetten. “Hoe doen mensen dit toch?! was mijn gedachte.”

Transformatie Darly met MARISPORTS

Resultaat Darly

Hoe is Darly gestart met MARISPORTS?

Ik heb dit bereikt door mijn eetpatroon aan te passen en door bewust gezonder te eten. Toen ik mijn streefgewicht bereikt had merkte ik al snel dat mijn huid heel slap geworden was. Mijn bovenarmen hingen, mijn bovenbenen waren ontzettend slap en om de frustratie omtrent mijn buik niet te vergeten! Mijn gedachte op dat moment was “ik ben nog zo jong, als ik nu niets doe zal ik nooit weten wat het is om een mooi gevormd lichaam te hebben”. Het was nu of nooit! Ik ben altijd stevig tot dik geweest. Ik heb heel lang met het welbekende ‘jojo effect’ gestreden door de duizenden diëten te volgen die deze wereld biedt, die je niet alleen een gevoel van frustratie en teleurstelling geven, maar ook de dubbele kilo’s zodra je ermee stopt.

Ik moest iets doen! Ik wilde sporten, maar dit keer voor langere duur! Ik wilde iets nieuws en iets anders dan ik gewend was. Iets dat blijvend zou zijn. Ik kwam overal het woord ‘BOOTCAMP’ tegen. Mijn collega sportte bij MARISPORTS en deelde zijn ervaringen met mij. Ik wilde ook! In een groep, buiten, oefeningen, conditietraining etc. Een nieuwe uitdaging! Ik schreef mij heel blij in! Ik was opnieuw gemotiveerd en heel enthousiast. Wauwww… ik wist niet waar ik aan begonnen was. Ik ben met 0,00 conditie begonnen. Het was zwaar, heel zwaar de eerste keren. Ik wilde opgeven. Iets wat ik dus altijd deed, maar dit keer niet liet gebeuren. Het was de moeite meer dan waard. Er was meer aanwezig dan het trainen alleen. Er was een positieve energie aanwezig. Ik werd ontzettend gesteund door de overige leden binnen MARISPORTS. Iets wat echt aanwezig is binnen de groep is een teamspirit!! Niemand kijkt op de ander neer, niemand laat de ander achter, niemand wordt minder geacht, we zijn gelijk en we werken samen of niet!

Dit was het! Ik had mijn plek gevonden. Ik keek er iedere zaterdag naar uit om te gaan bootcampen. Het was niet alleen een training, maar ook een liefdevolle gezellige sfeer die in de groep aanwezig was motiveerde enorm. Een goede combinatie om te sporten dus! Ohh… en wat een gevoel van voldoening na afloop! Voor het eerst ervoer ik een doorbraak op dit gebied. Finally! Met de tijd kwam ik erachter dat het niet alleen om een welgevormd lichaam ging, maar ook om mentale kracht, discipline en doorzettingsvermogen. Deze innerlijke ontwikkeling heeft mij op meerdere gebieden van mijn leven geholpen. Geluk en gezondheid komt namelijk van binnenuit.

Sinds 2013 ben ik een gelukkige klant van MARISPORTS. Ik train 3 keer per week en boek nog steeds vooruitgang, iets waar ik ontzettend blij mee ben. Ik geniet van het leven en heb mijn doel inmiddels aangepast naar gezond en fit blijven leven. It’s a lifestyle change. Er is geen finish als het gaat om het onderhouden van een gezond en fit lichaam. Als bonus bevind ik mij tussen een geweldige liefdevolle groep. Een ieder die aansluit raakt automatisch besmet.

Liefs,

Darly.

Ook jij kan resultaat behalen!

Plan een vrijblijvend intakegesprek én ervaar onze trainingen. Ook voor jou is resultaat mogelijk!